fbpx
0202442871 info@zeilhuisje.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
0202442871 info@zeilhuisje.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Enkhuizen
From€225€170
Reservering
Aanbod opmaat
Naam*
Email*
Gewenste Datum*
Bericht*
* Ik ga akkoord met de Privacy en Algemene voorwarden.
Ga akkoord met onze Privacy en voorwaarden
Deze reis is op ditmomen t niet beschikbaar bel 020-2442871.

Verdergaan met reserveren

opslaan voor later

maak een acount aan hiervoor

12364

Waarom via ons boeken?

 • Geen Annuleringkosten
 • Klanten service 24/7
 • COVID-19 Proof
 • Unieke beleving

Vragen?

Heb je een vraag over een schip, locatie, tour? bel of whatsapp ons.

0202442871

info@zeilhuisje.nl


STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant
(www.sto-garant.nl/downloads)


Co2Ok

de Diesel uitstoot van deze reis wordt door ons Co2 gecompenseerd via

 

Weekend
Availability : April 20’ - Aug 20’
Enkhuizen
Enkhuizen
Min Age : 1+
Max People : 5

Wad ’n ervaring!

0
 • Dag, Midweek, Week(end)
 • Wifi
 • Apr 20’ - Dec 20'
 • Gezin
 • Haven: Enkhuizen

De Welvaart biedt veel ruimte voor een gezin met kinderen maar ook met 2 personen is het heerlijk vertoeven aan boord. De knusse ‘honeymoon’ hut met eigen douche en het grote aantal (kinder)kamers met eigen sanitair maken deze buitengewone gezinsvakantie uitermate comfortabel. Het schip beschikt over maar liefst 5 douches en 5 toiletten. De hutten zijn voorzien van dakramen als u de gordijnen open laat kunt u ’s nachts genieten van de sterrenhemel.

Het lichte en ruime dagverblijf biedt u een fijne plek om te relaxen en van de maaltijden te genieten. Indien u de catering niet door een kok laat verzorgen, kunt u gebruik maken van de in 2019 vernieuwde en volledig uitgeruste keuken.

Bovenal beschikt de Welvaart over uitstekende zeileigenschappen, naar wens kan de bemanning de zeilen voor uw hijsen maar ook de sportieveling komt aan zijn trekken. Met gemak brengt de Welvaart en haar bemanning u naar de mooiste plekjes rond het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee of misschien wilt u een kijkje nemen op de Friese meren? De keuze is aan uw

Locatie

Haven Enkhuizen

checkin tijden

10:00 | 17:00 | 20:00

Salon

1 Salon

Slaap kamers

5 Slaapkamers

Badkamers

5 Badkamers

Inclusief

 • Roeibootje
 • Supboard
 • Vaatwasser
 • BBQ (gas)
 • 1 Dinerbox

Price Excludes

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Drinken
Wat kun je verwachten?

Je komt aan boord, na het inschepen met je gezin zetten we koers.
Na een heerlijke korte zeiltocht gaan we voor anker in een prachtig stukje natuur zodat jullie de volgende ochtend wakker worden van het geluid van water,vogels en wind.

Als het weer het toe laat kunnen jullie eerst een heerlijke ochtend duik nemen in altijd prachtige water rondom het schip. Geniet van de luxe stap in de sauna of Dek de tafel en doe de finishing touch voor het ontbijt gaat onze chef-kok al voor jullie heeft voorbereid.

Hier mogen jullie zelf bepalen wat jullie willen, nog eventjes blijven liggen en genieten van de rust om jullie heen.
Of willen jullie graag de zeilen hijsen en verder op avontuur, zodat we ergens aankomen waar jullie ’s avonds heerlijk de benen kunnen strekken door een prachtige avond wandeling door de stad of dorp.

Op de laatste dag zetten we koers terug naar Enkhuizen tijdens deze heerlijke zeiltocht kunnen jullie actief mee doen of laten jullie jullie zeilen terug naar de thuishaven het is uiteraard mogelijk dan nog een nachtje te blijven overnachten zodat jullie de volgende dag in alle rust kunnen vertrekken richting huis.

 • Sportief
 • Ruim
 • Sfeervol
FOTOS ACCOMODATIE
Voorbeeld Programma

Dag 1Enkhuizen - Droogvallen / Texel

Na de werkweek stap je in de auto en rij je met je partner en kinderen naar het historische plaatsje Enkhuizen in Noord-Holland. In de haven ligt de indrukwekkende tweemaster op jullie te wachten. Na het uitladen van je bagage verkennen jullie het schip en verdelen jullie de slaapplekken onderling. Desgewenst staat de Dinerbox van zeilhuisje.nl voor jullie klaar en zetten jullie in een handomdraai een lekkere avondmaaltijd op tafel. Met een lekker drankje erbij begint je vakantie direct.
Ondertussen varen jullie de haven uit om op een beschut plekje op het IJsselmeer voor anker te gaan. Houd een spelletjesavond of geniet aan dek van het weidse uitzicht over het water. Na een ontspannen avond droom je fijn weg in je opgemaakte bed.

Dag 2Droogvallen/Texel

Jullie worden wakker met zachte vogelgeluiden en kabbelende golfjes. Neem een frisse duik om de dag goed te beginnen. Na het ontbijt gaat het anker op en kunnen jullie de bemanning helpen met zeil hijsen. Het schip zet koers in noordelijke richting. Na de sluis in de Afsluitdijk ruik je het zoute water van de Waddenzee. Bij laagwater kunnen jullie een rondje over de zeebodem rond het schip lopen als het schip met afgaand water op een stille zandplaat geparkeerd is. Met de vloed drijft het schip weer en gaat de reis verder naar Texel of gaan jullie op de Waddenzee voor anker voor de nacht. Slaap een nacht aan dek onder de sterrenhemel op een gemakkelijke stretcher.

Dag 3Droogvallen/Texel - Enkhuizen

Begin de dag met een yogasessie aan dek terwijl de ochtendzon je spieren opwarmt. Daarna gaat de reis via de sluis terug naar het IJsselmeer, waarna jullie naar Enkhuizen zeilen. Alle maaltijden bereid je heel gemakkelijk onderweg in de ruime scheepskeuken. In de middag komen jullie uitgerust en met een fris hoofd weer aan in de haven van Enkhuizen. Waren dit echt maar twee dagen? Het leek wel een week!

Kaart Enkhuizen

FAQ

Hoe zit het met COVID-19

Je mag het water op met zijn 2en, neem je je kinderen mee dan is dit ook geen probleem zolang jullie allemaal maar bij elkaar op het zelfde adres staan ingeschreven.
 

Kan ik dit zeilhuisje ook langer dan een week huren?

uiteraard kan dit neem gewoon eventjes contact met ons op over de mogelijkheden
 

Annuleringsvoorwaarden

Wij hanteren tijdens de corona crisis geen annulering kosten
 

Kan ik mijn auto kwijt waar ik de boot ophaal?

Ja vaak is er een veel parkeer gelegenheid rondom de schepen.

5 gezinnen overwegen deze tour nu ook!