fbpx
0202442871 info@zeilhuisje.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
0202442871 info@zeilhuisje.nl

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Den helder
From€285€185
Reservering
Aanbod opmaat
Naam*
Email*
Gewenste Datum*
Bericht*
* Ik ga akkoord met de Privacy en Algemene voorwarden.
Ga akkoord met onze Privacy en voorwaarden
Deze reis is op ditmomen t niet beschikbaar bel 020-2442871.

Verdergaan met reserveren

opslaan voor later

maak een acount aan hiervoor

6726

Waarom via ons boeken?

 • Geen Annuleringkosten
 • Klanten service 24/7
 • COVID-19 Proof
 • Unieke beleving

Vragen?

Heb je een vraag over een schip, locatie, tour? bel of whatsapp ons.

0202442871

info@zeilhuisje.nl


STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant
(www.sto-garant.nl/downloads)


Co2Ok

de Diesel uitstoot van deze reis wordt door ons Co2 gecompenseerd via

 

Weekend
Availability : April 20’ - Aug 20’
Enkhuizen
Enkhuizen
Min Age : 1+
Max People : 10

Ruimtewonder op zee

0
 • Dag,Midweek,Week(end)
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Apr 20’ - Dec 20'
 • Gezin
 • Haven: Enkhuizen

Radboud

Wauw! Het schip is één van de grootste traditionele schepen op de Nederlandse wateren, het ligt afgemeerd op het sfeervolste plekje van de haven. Met een lengte van 46m en een breedte van 7,5 m heeft uw gezin zowel beneden als ook bovendeks een zee aan ruimte. De deksalon, de eetsalon en de 16 slaapkamers zijn klassiek en scheeps ingericht met mooie details. De scheepssauna bied een maximum aan comfort. In de salons liggen boeken en spelletjes en er staat een beamer ter beschikking voor een gezellige filmavond. Op het dek staat een jacuzzi, tafels, banken en hangmatten om te relaxen. Het roeibootje en de supboards zorgen voor plezier op het water.

Omgeving:

Stilliggend

Het panorama-uitzicht vanaf het dek geeft direct een verbondenheid met de natuur. Hoewel het stadje op loopafstand ligt voel je de rust en ruimte van het water nergens zo goed als aan boord van deze prachtige klipper. Naast het schip bevind zich een veldje met daarop het schitterende bouwwerk ‘Drommedaris’ met een betoverend klokkenspel. Het zichtbaar rijke verleden van stad en havens maakt het vakantieplaatje compleet.

Varend

Het panorama-uitzicht vanaf het dek geeft direct een verbondenheid met de natuur. Ver weg van alle drukte! Door de frisse lucht, het kabbelende water en de eindeloze horizon voelt u zich binnen enkele minuten als herboren. Onze ervaren bemanning kent de mooiste plekjes aan en om het IJsselmeer, ten anker in de luwte van het vogeleiland ‘Kreupel’ of de Markerwadden? Wij maken een passend programma!

Locatie

Haven Enkhuizen

checkin tijden

10:00 | 16:00 | 20:00

Slaap kamers

18 Slaapkamers

Badkamers

18 Badkamers

Inclusief

 • Gas, Water Licht
 • Havengeld
 • Internet
 • Scooter
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Biertap

Price Excludes

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Drinken
Wat kun je verwachten?

Je komt aan boord, na het inschepen met je gezin zetten we koers.
Na een heerlijke korte zeiltocht gaan we voor anker in een prachtig stukje natuur zodat jullie de volgende ochtend wakker worden van het geluid van water,vogels en wind.

Als het weer het toe laat kunnen jullie eerst een heerlijke ochtend duik nemen in altijd prachtige water rondom het schip. Geniet van de luxe stap in de sauna of Dek de tafel en doe de finishing touch voor het ontbijt gaat onze chef-kok al voor jullie heeft voorbereid.

Hier mogen jullie zelf bepalen wat jullie willen, nog eventjes blijven liggen en genieten van de rust om jullie heen.
Of willen jullie graag de zeilen hijsen en verder op avontuur, zodat we ergens aankomen waar jullie ’s avonds heerlijk de benen kunnen strekken door een prachtige avond wandeling door de stad of dorp.

Op de laatste dag zetten we koers terug naar Enkhuizen tijdens deze heerlijke zeiltocht kunnen jullie actief mee doen of laten jullie jullie zeilen terug naar de thuishaven het is uiteraard mogelijk dan nog een nachtje te blijven overnachten zodat jullie de volgende dag in alle rust kunnen vertrekken richting huis.

 • Uniek
 • Imposant
 • Luxe
FOTOS ACCOMODATIE
Voorbeeld Programma

Dag 1Enkhuizen - Ankerplaats

Na het in schepen zetten we koers en varen we tijdens een prachtige zonsondergang richting een mooie ankerplaats. Hier lig je in alle rust en kun je heerlijk genieten samen met je gezin van deze prachtige natuur.

Dag 2Ankerplaats - Ankerplaats - Stad - Dorp

Na jullie eerste nacht worden jullie wakker van kabelende golfjes fluitende vogeltjes en zitten heerlijk aan het ontbijt. Nu kunnen jullie bepalen waar jullie graag naartoe willen nog een dagje voor anker op een andere locatie of Richting een stad of een dorp waar jullie heerlijke wandeling of fietstocht kunnen gaan maken. Of misschien zijn de eerste bezienswaardigheden alweer open en kunnen jullie ergens een bezichtiging doen. Wanneer jullie terug komen is er een mogelijkheid dat onze chef-kok de voorbereide dinerbox Aan boord heeft gezet kunnen jullie zelf beginnen aan een heerlijke familie diner, Samen een fantastisch vijfgangendiner neerzetten en daarna heerlijk genieten van een prachtig diner met een heerlijk uitzicht.

Dag 3Ankerplaats - Stad - Dorp - Enkhuizen

Goedemorgen, Na dit fantastische familie diner zit het weekend of de midweek er helaas alweer bijna op.
We zetten koers richting Enkhuizen jullie mogen zelf weten of jullie actief willen mee zeilen of dat jullie jullie liever later zeilen. ’s avonds komen jullie terug in de haven van Enkhuizen er is een mogelijkheid om nog een nachtje extra te blijven Zodat jullie de volgende morgen in alle rust jullie spullen kunnen pakken om richting huis te gaan.

Kaart Enkhuizen

FAQ

Hoe zit het met COVID-19

Je mag het water op met zijn 2en, neem je je kinderen mee dan is dit ook geen probleem zolang jullie allemaal maar bij elkaar op het zelfde adres staan ingeschreven.
 

Kan ik dit zeilhuisje ook langer dan een week huren?

uiteraard kan dit neem gewoon eventjes contact met ons op over de mogelijkheden
 

Annuleringsvoorwaarden

Wij hanteren tijdens de corona crisis geen annulering kosten
 

Kan ik mijn auto kwijt waar ik de boot ophaal?

Ja vaak is er een veel parkeer gelegenheid rondom de schepen.

6 gezinnen overwegen deze tour nu ook!